Behöver hjälp med angeleyes till volvo 850 (1994)

Hej jag behöver lite hjälp med min volvo 850 94 jag hade tänkt och köpa angeleyes.. men inne på v-parts så står det (passar till 850 med den låga fronten... så undrar om någon kan säga vad den låga fronten är för något?



Svar på inlägget: Behöver hjälp med angeleyes till volvo 850 (1994)



Det är fronten med de "lägre" strålkastarna som dök upp from årsmodell 1994/1995-nångång. Du ser ut att ha de gamla "högre".


om du har höga lysena. så köper du bara angelayes så får du låga fronten allt passar. men du lär byta plasten underlyset


är detta din bil. http://www.garaget.org/?car=290316&image=2733262 har du dom höga lyserna. du ser skillnad då 95 Facelift modell har rundare framkofångare och lägre framlampor mm..


Du har som skrivits tidigare de höga lamporna,så kolla i denna tråden så kan du kanske få lite tips om vad som behövs för att byta till angeleyes eller andra modeller av de låga lamporna. http://www.svenska85x70klubben.se/forum . php?t=1662


Ja det är min bil.. okej men om jag köper dom nya lamporna ska jag köpa till listor eller jag kan bara sätta på 95:ornas listor som dom har? vet inte om dom passar rakt på?


Jo de listerna som sitter på (vissa 94or) 95orna måste du ha,med de du har idag så kommer det att bli ett mellanrum mellan listen och lamphuset. Listerna finns i 2 varianter beroende på om du skall behålla strålkastartorkarna,det finns nämligen lister utan hål också. De strålkastartorkarna som sitter på idag sitter inte på exakt samma höjd som på senare modeller,jag tog bort mina på min 850 och köpte listerna utan hål. Listerna kan du köpa på Volvo eller mekonomen(om jag minns rätt,om du inte har tur och hittar på nån skrot.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka