Hälp med GOLF PLUS

Har köpt en Golf plus 08a och vill göra bilen lite snyggare då den ser ganska tråkig ut original. Det jag gjort hittills är att jag bytt ut alla standard lampor i bilen till diodlampor samt satt i xenon-kitt för halvljuset och varsle ljus. i grillen längst ner. När det kommer till lampor har jag även hittade lite grejer på ebay: http://www.ebay.com/itm/LED-Courtesy-li . 206wt_1082 http://www.ebay.com/itm/VW-Eos-Golf-5-6 . 603wt_1082 http://www.ebay.com/itm/VW-Golf-6-3d-5d . 604wt_1082 Är dessa grejer svåra att montera och var kopplar man in dem och när lyser de? Någon som vet nått? Väldigt svårt att tyda i annonseringen. Annars när man letar grejer på nätet så finns det ju typ ingenting till golf plus? Men vad skiljer egentligen golf v från golf plus? kan man leta delar på vanliga golf v passar dem? Annars tar jag jätte gärna emot förslag på vad jag kan göra med bilen för att göra den lite snyggare. Till våren tänkte jag köpa snygga fälgar och även tona rutorna lite lätt. Förutom det skriva är bilen orginal. Jag kan tillägga att jag vill inte att bilen får någon extrem styling look på något sätt utan bara blir lite tuffare. Tack på förhand.



Svar på inlägget: Hälp med GOLF PLUS



Testa att söka på Seat Altea som din golf är byggd på kanske finns mer där som passar.


känner igen det där. nästan omöjligt att hitta delar till golf plus modellen. Hade varit lättare och hjälpa om du hade lagt upp bild på bilen eller färg iallafall. Har själv bytt fälgar och sänkt bilen och det gjorde mycket skillnad. Gillar inte formen på framlamporna heller,tycker det påminner lite om en minibuss framifrån. Så ögonlock kanske hade varit nått? finns ganska mycket tillbehör om man kollar tyska annonser via ebay.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka