Uppskattar TIPS på Fälgar Till Min Golf v6 4motion.

HEJ! Uppskattar tips på fälgar till golfen. Gillar Breda sulor och mycket djup!



Svar på inlägget: Uppskattar TIPS på Fälgar Till Min Golf v6 4motion.



Eftersom att du inte skriver något om pris så rekommenderar jag ADV.1: http://adv1wheels.com/adv1wheels/index.php


http://greenpart.nordicshops.com./product.html/rotiform-forged-3pc-race-tmb-19?category_id=12 rotiform


Tycker dom du har nu passar rätt så bra


Blev nöjd och glad ägare till en silverfärgad V6 4motion -03 igår! :-) Den är i princip "färdig" men man har ju lite små idéer man kanske tar tag i om plånboken tillåter. Angående fälgar så är det 18" original som sitter på, och de passar väldigt bra ihop med bilen. Dock har jag en förkärlek för svarta fälgar med silverfärgad cirkel i ytterkanten om ni förstår vad jag menar. Finns ett klipp här på en som har ungefär såna:http://www.youtube.com/watch?v=MF8BfHO-G08 Dessa är nice också, ungefär samma stuk jag menar men inga ekrar:http://www.flickr.com/photos/justinminns/3442417083/ Tydligen Porsche-fälgar. Hur skulle den typen av fälgar göra sig på en silvermetallic v6 måntro? Någon som vet var man kan hitta några såna? Har hittat ett par liknande på bythjul.com men inte riktigt det jag är ute efter.


nu förstod jag inte riktigt.. vad är du ute efter? y-eker med svart centrum och polerad kant? eller få ekrar med svart centrum och polerad kant?


Y-eker med många ekrar och polerad kant är det jag är ute efter till min egen. Eller jag gillar looken men är inte helt hundra på hur det kommer passa. Vore intressant om någon har nåt tips på var det finns snygga sådana.


4:e uppifrån på denna sidan var ju iofs inte så tokig heller, med fem ekrar:http://infosite.se/Aluminiumfalgar?rim[diameter]=18#


Och lustigt nog är det väl dom som sitter på denna om jag inte ser fel? http://www.blocket.se/orebro/Golf_4_V6_ . =8&w=1


Dotz Mugello kanske? Går nog att köpa lite här och var. Finns som 8x18" ET32 med bultmönster 5x100 om det lirar med Golf IV så det bör det gå att få på lite bredare däck (235-245mm). Kostar ca 2400:- styck. Finns en helsvart variant också. Kanske går att få tag på begagnade och sedan lackera ekrarna svarta om man gillar det bättre





Här finns det mycket fälgar också till hyggliga priser: http://www.bmautosport.co.uk/showroom/i . f746f0100b (frakten till Sverige går på £60 dvs ~670kr för fyra fälgar utan däck)


Perfekt tråd då jag själv är ute efter nya fälgar till min mk4 R32 börjar ledsna lite på dessa BBS challenge som sitter på nu. är själv ute efter ett par djupa fälgar kanske ett par "Brock B1" ?


Såg en Audi på stan som hade såna fälgar jag är ute efter så jag fotade dem och Photoshoppade lite. Bilden ovan är de som sitter på, nedan är såna jag funderar på: Funkar? Eller är det snyggare med silver än vad det är med svart... Hmmm, svårt som fan!


Tack för tips )


personligen så tycker jag silver är mycket snyggare än svart


Är väldigt nöjd med dom fälgarna som jag har på min golf4a... Iof inte så djupa men...


Haha Första bilden ser nästan ut som min golf!!! NÄSTAN lika dana fälgar


Har nog personligen kommit fram till att silver är snyggast också, på silverfärgad bil. Är kanske så man ska tänka, att matcha lacken. Såg en Honda R-type på stan i helgen som hade matchat det jäkligt bra. Röd lack och röda detaljer i ekrarna på fälgarna, blir en snygg helhet då.


Vågar nog påstå att även gråaktiga fälgar passar till det mesta. Antracit / gunmetal osv Bra kompromiss av ljust och mörkt.


De var riktigt fina faktiskt, undra om de passat bra t silver med!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka