Vad är dessa däck värda?

detta ligger nog i fel tråd men.. fick med dessa däck när jag köpte min gamla merca, oanvända men kåporna över bulthålen är borta, men vad är detta för typ av däck? Försöker hitta, står O.Z Racing på dom, men hittar inte någotalls. Däremot hittar jag när jag söker "BBS RS/RM" så ser dom likadana ut, och bbs fälgar är väl rätt dyra? TAck för svaR!!1



Svar på inlägget: Vad är dessa däck värda?



Är väl ett par OZ Vega(?) - - Edit - - Ja alltså; OZ Racing...Modell: Vega (om det var oklart)


Okej tack:-) man blir ju lite nyfiken då jag kom på nyligen att jag hade dom liggandes, vad tror du att ett vettigt pris på dom är?


Inte en blekaste faktiskt. Har galet dålig koll på priser alls när det gäller däck o fälg (åtminstone när det gäller vad det bör kosta "ute på blocket" och liknande), så det där överlåter jag åt någon annan


5-6 hundra kronor, om däcken är bra så kring 1000kr, ser ut att vara 15-16 tums fälgar och man får tyvär inte något för såna mer, man får 17-19 fälgar så billigt idag och 15-16 tums duger inte åt någon nått mer. Tex 17-19 tums amg/lorinser fälgar till Mercedes får man för 3-4 tusen med bra däck på och då har dom en gång i tiden kunnat kosta över 15-20 tusen som nya.


Fick ett bud på 1500 så antar att det verkar värt :-) med tanke på att jag köpte min merca som jag fick med däcken för bara 2000:-) tack!


lol


om det är äkta splitfälgar som är 3 delade så kan du säkert plocka ut runt 2-4 papp för dom i dimension 16" är det 15" så säg runt 2 papp är det bara 2 delade så är 2 papp vettigt.. ser ut att vara rätt mycket "jobb" på dom dock.. så dina 1500:- verkar vettigt trots allt.. Är dom 3delade så finns det ytterbanor att köpa till för att bredda fälgarna..därav att det är splitfälgar.. bultcirkel och bredd samt et är också saker som kan höjja resp sänka priset..


Detta stämmer inte riktigt. Stance trenden som sveper in genom sverige börjar bli riktigt stort. Där vill man gärna ha 15-16 tums fälgar med strechade däck för att komma närmare backen. Så små snygga fälgar (speciellt med bred fälgkant och lite retro) börjar bli väldigt populärt.


googlade just oz vegas och dessa är 3 delade... så stancefolket kommer vara intresserade tror jag..1500:- är för billigt nästan..helt plötsligt... 5/112 ÄR IAF BULTCIRKELN OM DOM ÄR TILL MERCEDES FRÅN BÖRJAN.. audi har väl också 5/112 på vissa modeller om jag inte minns fel... frågan är fortfarande...15 eller 16"





så pass.. jo korrekt att audi, även vissa vw modeller har 5x112:) det är 15tummare, kommer dock inte ihåg däckdimensionen men är duktigt bredare än mina orginal plåtisar..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka