Vilken färg på fälgar till midnattsblå v70?

Hej! Som rubriken lyder. Vilken färg blir bäst på fälgarna till en midnattsblå V70? Jag har varit inne på att antingen ta svart eller vit färg vid lackeringen. Jag kommer göra detta själv och även ta bilder för att lägga upp ett litet projekt om så kanske önskas. Om ingen av färgerna blir schyssta, vilken färg ska jag då ha? Kommentera gärna. Fråga: Har ni slängt på ny färg på några fälgar? Hur blev resultatet och vad har ni för tips / råd? MVH Nllsson



Svar på inlägget: Vilken färg på fälgar till midnattsblå v70?



Jag lägger en röst på en ljus silverfärg. Har själv målat om lite fälgar med billig sprayburksfärg och det går absolut att få det bra om du är noga med maskering och slipning och undvik fälgar med MASSOR av klarlacksläpp(ett helvete att lyckas slipa tillräckligt...)


Vitt ät ju snyggt, men sanslöst tråkigt att hålla rent. Svart kan se bra ut - tills däcken blir solblekta. Silver eller antracitgrå är aldrig fel.


Men du tar svart färg och vill ha lite effekt på lacken välj Ford's phanter svarta, stora metallic i den


Vitt! Ska köra på vita fälgar på min marinblåa mk2, tror de kommer bli fett :-D


Det blir vitt jag kommer köra på har lackat en fälg och det blev med väldigt lyckat resultat. Slänger upp bilder på det lite senare


Brunt är ju alltid trendigt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka