Skillnad mellan angel eyes och oneblock angel eyes?

Tjenare! Var o köpte en Bmw 318 e36 här om dan, o tänkte köpa angel eyes till den. Men förstår inte riktigt skillnaden mellan vanliga angel eyes o oneblock angel eyes! Vad är skillnaden? Undrade också över om man ska satsa på hela lyktor eller bara ringarna? Tacksam för svar



Svar på inlägget: Skillnad mellan angel eyes och oneblock angel eyes?



oneblock är väl som du nämner nedan att det är hela lyktan och vanliga angeleyes är bara själva ringarna


Oneblock innebär i min värld att blinkersen är "inbyggd" med lyset inte lös som org. Brukar för det mesta vara skitfult...


På e36 så är ringarna mindre på "one block". Det är mycket snyggare med angeleyes då blinkers och lykta är separat (enligt mig). Ni får rätta mig om jag har fel med storleken på ringarna, kanske finns olika sorter.


1/3 fick det rätt Org är lyktan och främre blinkers två olika delar, Oneblock = båda ihop i en del. Ringar eller lyktor är ju upp till hur mycket pengar/arbete du vill lägga ner. Bara ringar får man ju plocka isär lykthuset för att montera i dom, men dom är billigare. Komplett strålkastare så byter du ut komplett enhet. Dyrare men så får du en helt ny strålkastare också om dina gamla är sletan/blästrade. Med oneblock får du matchande blinkers också så slipper du leta efter en sådan lös också.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka