Besiktning [Inredning]

Hej, jag undrar om man kan ta bort inredningen på bakdörrarna, och smälla dit en alu?. Då jag tycker det är mycket snyggare Tror ni att dom på besiktningen gnäller?



Svar på inlägget: Besiktning [Inredning]



När jag höll på å med å riva ur inredningen på Golfen ringde jag och snackade med VV tekniska avdelning: "Stolar och bälten ska samtliga bilen är reggad för sitta i. Dörrsidor och annan klädsel behövdes inte enligt han så länge man inte hade några vassa kanter framme som man kunde skära sig på. Solskydd och innertak skulle egentligen sitta i för att de är vaderade för att ta upp krockkraft, men han trodde att ingen besiktningsman skulle bråka om det saknades. Instrumentpanelen sa han först att inte behövdes om det inte fanns några vassa kanter, men ändrade sig sen till att den måste vara monterad pga. krocksäkerhet."


Okej, så om det inte är vassa kanter osv. Så är det lugnt?. Då jag har tänkt ta bort inredningen på alla dörrar. Tack. Vilken isolering rekommenderar ni?, jag ska ha i alla dörrar. Ps. Volvo 740


Vart kan man köpa dynamat billigt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka