Audi a4 b5 sedan,kluven när det gäller lack och kjolpaket.

Jag ska ta och styla min audi men jag är lite kluven hur jag ska göra:/ Jag har kollat på 3 olika kjolpaket men jag vet inte vilket jag ska köpa:/ #1 http://shop.textalk.se/se/article.php?i . t=10823658 Snyggt och överkomligt men problemet är att det ser ut att vara så lågt så man inte kan köra över väggupp #2 http://www.auto-gruppen.se/webshop/styl . dykit.html Det här är högre och fortfarande snyggt men problemet med det här är att det är så dyrt #3 http://www.blocket.se/uppsala/Kjolpaket . =3&w=3 Väldigt billigt men problemet här är att jag inte vet hur det ser ut monterat och att det är för avant Och sen till lack. Jag funderar på typ rs blå fasst matt med svart huv. Eller kanske så här? http://shop.textalk.se/shop/22988/art88 . af5b94.jpg Kom gärna med förslag och ideér:D Även andra kjolpaket är av intresse



Svar på inlägget: Audi a4 b5 sedan,kluven när det gäller lack och kjolpaket.



Vad sägs som...inget... kjolpaket?


+1 Självklart inget kjolpaket! Gör en clean och fin bil istället. Använd snygga orginalgrejer! Sätt på en s4 front om du nu måste byta. Sätt på en m3 läpp på bakluckan, ingen vinge. Små diskreta saker istället! Detaljer unge man, detaljer!!!!


Jag tycker inte ''clean look'' är så snygg,troligen för att jag växte upp med pimp my ride


Det blir nog rs kjolpaket för då ser den inte överdriven ut men ändå inte orginal





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka