Byta plats på helljuset Bmw e30 -88 *Deleted high beams* lagligt ?

hejsan, som rubriken lyder så undrar jag ifall man kan få detta lagligt på något sätt som bilden visar, om man te.x monterar in helljuset i halvlljuset så man har te.x två polig-lampa eller något liknande, vad säger besiktningen? här är iallfall en bild på hur jag menar: *bild lånad av Google*



Svar på inlägget: Byta plats på helljuset Bmw e30 -88 *Deleted high beams* lagligt ?



om du byter till en insats som har både hel/halv så bör det va lagligt. Men du kan inte bara sätta dit en 2-polig lampa (H4) i din befintliga halvljusinsats och tro att det funkar.


drog det med 2-polig lampa som ett exempel så folk kunde förstå aningen om vad jag menade, men tackar för svar ang byta insatsen.. ! någon aning om var man kan få tag i en insats som passar e30 med hel/halvljus ?


Ska du bara ha det vid besiktning eller? Hur har du förresten fixat xenon i halvljuset? Är det projektor bakom räfflat glas???


där sitter projektor original på e30 bakom halvljuset, jo jag tänkte ha det igenom besiktningen osv, vill tycker e30 ser bra ut med endast två lampor fram och inte 4.. !


Jaha, där ser man. Hur är ljusbilden på det halvljuset då? Men diametern på lamporna är väl rätt så liten, så kan vara svårt att hitta någon H4 sats som passar.


det sitter h1 lampor i för tillfälligt, ljusbilden är ju bra som satan !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka