Köpa T5-R vinge, var?

Letar efter en 850 T5-R-vinge till rimligt pris men har inte sett någon under 2000 kr iallafall, och inte i närheten av mig heller. Men sen finns det ju kopior på tillexempel realcar: http://www.realcar.se/product.php?id_product=22055 Men hur lik orginalet är den? Bilden de har är ju helkass och är svårt att avgöra om den är likadan, fulare eller snyggare än orginalet. Nån som har sådan kopia på sin bil med bra bilder? Nån som kanske råkar sälja en 850 t5-r vinge i närheten av göteborg eller alingsås till ett vettigt pris? 3000 kr kanske är rimligt det har jag ingen aning om men det är mer än vad jag betalar tyvärr. Färgen spelar ingen roll då jag ändå kommer att lämna in den på lackering. Vingen ska då sitta på en svart 944. Om nån har något förslag på nån annan vinge som sitter fint på baggageluckan på 940 så tar jag gärna imot förslagen. Orginal 940, S70 eller 850 standard vinge är inget som faller mig i smaken iallafall.



Svar på inlägget: Köpa T5-R vinge, var?



Första träffen på blocket.se gav en r-vinge för 1000 kr i Borås


Har för mej jag så någon stan 500 kr om de vara här på prylmarknaden


realcars vinge ser nästintill identisk ut och den finns ju även med kolfiberläpp, http://www.realcar.se/product.php?id_product=22056 .. Den varianten köpte jag till min 940, väldigt smidig att lackera då den kom grundlackad, så då sparade man ju ett moment iaf


850 T5-R har ju den vanliga vingen, det är 850 R som har den andra med liten läpp längst ut





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka