Tips om styling?!

Tjenare har mig en Mitsubishi Galant -93 som jag gjort lite små saker på invändigt. Här är en bild om hur det ser ut för tillfället, Det jag tänkt göra är följande:Sportpedaler Ny växelknopp med blått sken i Blå innebelysning Ändra färgen i instrumentpanelen Byta ut gummimattorna mot trevligare tygmattor Följande är gjort:Lackerat allt det vita Klädsel Köpt 15 cm solfilm skall monteras någon dag. Nån som har några förslag på något mer som är någorlunda "billig" styling som kan öka utseendet lite mer ?



Svar på inlägget: Tips om styling?!



du kan ju alltid fortsätta med det vita temat o skaffa vitt tyg o klä den tygbiten i dörren i vitt gör stor skillnad


Jo det verkar inte vara en helt dum idé! Får hoppas det ser någorlunda okej ut med tanke på att bilen är Mblå :o


Någon mer som har fler idéer? inga idéer är dumma!


Sportratt!


Jag sa dock någorlunda billig.. men det kanske de kan bli ifall man kan komma över någon snygg


Byta ut växelspaks damasken tycker jag. sen försöka hitta en ratt, det höjer nog utseendet mest tycker jag.


Jo är sjukt glad för skindamask men har funderat hur de kommer bli i botten på den? Med tanke på att den är så fyrkantig där nere ? Så osäker på hur det blir att hitta en med rätt storlek där nere samt fästa den.. Eller har den en "universal" storlek som du sen bara sätter dit där du vill ha den?


http://www.stylingbutiken.se/vxl-damask . cca/1962-0 eller http://www.stylingbutiken.se/vaxelspaks . inn/1539-0 och http://www.stylingbutiken.se/xtm-e-styl . lver/780-0 tror jag hade varit passat rätt bra i vitt temat... kanske tona svart runt växelspaken, liksom lite svart ''rök'' effekt så det inte blir för intensivt med det vita.... sedan så lär det över gå rätt snyggt till svart sedan en fräck dekal på handskfackets lucka, lite exempel:http://www.blueride.se/acab-hand-p-932. . =121_48_65 http://www.blueride.se/booty-call-dekal . =121_48_65 http://www.blueride.se/bulldog-silver-f . =121_48_65 men kolla på storlekar, den ska ju passa


Jag gillade ju damaskerna! Och får hoppas att dem hade passat! Fast växelknopp har jag tänkt få tag på en med blått sken i siffrorna.. Om det finns att få tag på som passar dvs. Liknande denna http://www.stylingbutiken.se/vaxelknopp . ow-/1861-0 Tack för svaren!





Tänkte säga var och fixade 2 små saker i förra veckan 1 nya tygmattor.. de gamla gummi var bara fula.. Sen även ett par pedaler. bild kommer här :


rätt snygga pedaler


Tack ! För att kosta tror de var 79 kr så var de inte så farligt precis!


ah, inte illa, du köpte dem i butik då? eller va det med frakt?


Nä det vart ju tyvärr utan frakt, http://www.blueride.se/fotpedal-sport-b . 121_25_128 Kan ju dessutom säga att jag fick hem lite trevliga saker igår. Blev lite bättre lyse i bilen med 12 små LED lampor istället för en vanlig liten lampa


vad ska du med 15cm solfilm till?


Tänkte haft i överdelen av vindrutan vart sån som var mörkare i överdelen oh ljusare där nere, dock var den ej speciellt bra... xD


aHARU


rätt snyggt med led lampor i taket, är de inte lite för starka förresten?


Du menar ifall de bländar?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka