Mazda Mx6

Hej! ska åka och köpa en mazda mx6 imorn, någon som vet var man kan köpa kjolpaket och delar till den? Någon som vet om reperationer är dyrt på den?



Svar på inlägget: Mazda Mx6



Tjena. Jag hade en mx-6 (bilder finns om du kollar mina gamla bilar) för några år sedan, inga problem att hitta delar då den är systerbil till Mazda 626 och Ford probe. Styling finns det också gott om, dock valde jag att köpa mina grejer från Usa. Corksport.com handlade jag det mesta från (fick ett kjolpaket på 5 dagar från dom). Min mx-6 hade 170hästars v6an, och den gick riktigt bra.


är det något speciellt man ska kolla på? har den något typiskt fel?


Nej inte vad jag känner till, det är väl det vanliga att kolla, rost, hur motorn låter, kolla på oljan så den ser fräsch ut osv. Iofs om det är v6an du kollar på så kolla så att knutarna låter illa, har hört att den tunga motorn kan göra så det slits, hade dock aldrig några problem med min.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka