Hjälp med fälgval! Passat 3C 20"

Ska beställa nya fälgar till bilen, men är lite kluven på vad jag vill ha och tänkte fråga om smakråd för att se om jag lättare kan bestämma mig Dom jag funderat över är dessa : Zito MDL RS4 Replica ( i Hyper Silver, verkar inte vara lätt att hitta längre) Nitro Max RS6 Replica ( Även dom isåfall i hyper silver) Svf Daytona MRR Hr4 (Ej rankade på något sätt i listan ovan, ända jag kan säga är att Daytona fälgen ligger mycket bättre i pris än dom andra förutom vissa replikor. (via jobbet) ) Bilen ifråga är silver precis som bilden på RS6 replikorna nedan, och kommer att sänkas ca 60mm.



Svar på inlägget: Hjälp med fälgval! Passat 3C 20"



Nitro Max fälgarna är jävulskt feta (Y)


ingen annan som vill hjälpa mig att välja?


Zito isåfall!


Får väl slå ett slag för ABTs fälgar, även om dessa inte är billiga. Finns en fin uppsättning 20" på blocket nu. Till rätt pris, får man väl tillägga.


Annars har jag 19 äkta split abt


kikade på ABT fälgarna på blocket om det va Möller som lagt ut annonsen, gillade inte designen på dom. Nu står det nog mellan Zito MDL, MRR HR4 och Svf Daytona, Daytona hänger kvar bara för att jag fått ett grymt bra pris på dom men vet inte om jag tycker finishen är lika bra som på dom andra. Från daytona så är Zito ca 3000:- dyrare och HR4 ca 4900:- dyrare, vilket jag försöker motivera om det är värt att lägga till eller ej. Har även fastnat lite för Zito 935HP, men tror att jag gillar MDL mer isåfall.


19" är tyvärr inte aktuellt. Då jag har en uppsättning Leon Hardiritt Lanze isåfall från ett annat projekt, tycker dock inte dom passar till denna.


Tsw 20" Dessa 20" tsw har jag eventuellt att erbjuda dig


Jepp, det var dom fälgarna jag menade. Oki, ja det ska ju kännas rätt också





inte helt lätt detta.. vill dock inte ha någon fälg med polerad bana på, så fort det blir det så ser fälgen mindre ut. Skulle behöva bestämma mig i morgon, får väl bli billigaste alternativet och byta igen senare så man får på sommar hjul iaf.


:-) 8k och det är as billigt för äkta tsw dessutom helt nya


Har kollat Zito MDL nu i verkligheten och tycker fortfarande inte den är värd dom extra slantarna. Dock är MRR fortfarande väldigt intressant, men är det värt att lägga 5000: till på dom mot svf Daytonas annars ganska lika modell. MRR verkar blankare sen lite bättre "former" på fälgen. Vad säger ni ? Det är ju bara en brukis MRR Svf Daytona


Om Daytona är så matta som dom ser ut på bilden tycker jag nog dom är snyggast. Är dom dessutom billigast är det ju solklart ^^


tror dock att den bilden ser något mer matt ut än vad den egentligen är. Jo får faktiskt dubbla uppsättningar av daytona för en uppsättning MRR. Här är en till bild :


Vad tycker ni om dessa då? Vart grymt sugen på dessa, finns dom kvar lutar det åt dom.


vad heter dom dom som e på Audin? blev sugen på sådana på min passat cc, lånar lite ditt inlägg


Ispiri har den designen samt corniche





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka