Nån som prövat/har Prewoodec's interiörpanel i kolfiberlook i sin bil? Har några frågor

Någon som har erfarenhet av "PREWOODEC" interiörpanel ? Är det lätt att montera för det skall väl värmas på? är det värt de 1250 kr till min bil tror ni och det kan väl inte bli överdrivet med så pass mycket kolfiberlook i min bil? då jag har en växelspaksknopp som matchar interiörpanelen isåfall om jag köper sån, vill ju ändå ha ett tema o jag har kolfibervinge utanpå bilen också så det skulle vara snyggt med detta tror jag - vad tror ni ? och hur är kvaliteten på Prewoodec ? Är lite sugen på interiörpanel Kolfiberlook till min Civic, bilmodehuset säljer sånt, 22 delar just til min bilmodell:http://www.bilmodehuset.se/PR18810.jpg Ser ut typ så här som exempel från annat bilmärke; http://www.bilmodehuset.se/PREcarbon.jpg



Svar på inlägget: Nån som prövat/har Prewoodec's interiörpanel i kolfiberlook i sin bil? Har några frågor



Tycker kanske inte att trycket va så väldigt snyggt på den.. ser mer prickigt ut.. Jag köpte kolfiberlook film å smaskade dit..blir ju tunnare..å avsevärt mycke billigare..tycker nästan trycket e lite snyggare me.. Sen har den väl en plastig "repfri" yta.. ser lite väl plastigt ut enlit mig men.. http://miklen.net/done.jpg http://miklen.net/kolfiber


Vart köpte du sån film?


finns att köpa på www.creatix.se Foliatech är märket på kolfiberfilmen iaf, har själv köpt sånt, skit lätt å montera


Ja köpte hos creatix..fast ja köpte den billigare varianten.. 195kr vs dom dyrare 395 för foliatecs..har inte haft några problem att montera den.. det är bilder från min bil som ligger i hans webshop.. för den billigare filmen allså..


På motorkåpan hur har du fått det så tight runt alla hörn utan att det veckat sig? Går den att värma utan att det blick "bucklor" eller sprickor?


vill bara påskina att det är den BILLIGA tunna varianten jag köpt.. så ingen missuppfattar 1. Motorkåpan kanske det inte syns men det är ett gäng olika bitar som jag skurit ut just för att få dessa hörn så snygga som möjligt, det är i princip omöjligt att göra det annars eftersom "utskriften av kolfibermönstret" blir fucked up om man värmer för mycke 2. Filmen krymper av värme vilket jag fått erfaran vid motorkåpan att d sträckt sig lite här å var..lite kinkigt..men men man kan inte få allt för så lite pengar..man ska nog se till att värma INNAN så slipper d krympa efteråt iaf..


Vad jag hört skall det vara riktigt pilligt att montera o håller inte bra carbonfilm på rulle vill säga... Prewoodecs verkar väl bra ? har verkligen inte fler sånt med kolfiber ?


Någon som provat detta fabrikat Foliatec ?? praktiskt om man vill byta färg på fälgar eller har yt-fula fälgar som man vill piffa upp. http://fancytuning.com/2012/04/foliatec . or-wheels/


Eller så tar man ett svenskt företag och länkar till: http://www.dipit.se/index.php?route=common/home





tjoho VM i trådlyft...nästan 6år gammal tråd som lyfts upp!! Bra jobbat!!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka