Dörrsida Volvo 740

Hur får man av dörrsidan på en volvo 740 utan att ta sönder hela dörren???Svar på inlägget: Dörrsida Volvo 740hehe, det sitter små "sprintar" under dörren, dem skall du lossa, Ljuset som sitter i sidan på dörren, eller där sitter ngn skruv me, du måste ta bort glaset för det.. Inga svårigheter, lossa allt, sen juckar du av skiten, köp en mekbok om volvo! värd varenda spänn!


sitter nog nån skruv innanför högtalargallret också ! och sen måste du ta bort handtaget me den plast saken runt handtaget ( på insidan av dörren )


Hehe tog ett tag innan jag greppa vad du menade med handtaget, sen kollade jag vad du hade för bil och tänkte till igen.. haha, DET handtaget menade han.. men du har helt rätt, tack för tillägget! /Stoffro


Tråden är lite gammal men. Hur menar han med Sprintarna? Dom tre vita sprintarna längst under dörren som går "gunga" åt ena eller andra hållet? Hur ska dom lossas?


Mejsel och bryt ner dom ur hålen så att säga


Bänd ner med en mejsel. Finns inga skruv på en dörrsida. Endast om man har 760/taxihandtagen. Förtydligad guide: * bänd loss vita clips i underkant * lossa röda lampglaset *lossa clips till hamdtaget med mejsel, vrid 90grader och lyft/vicka loss plasten *skjut högtalargallret framåt för att ta loss det Har du elhiss och clås tar du nu tag i underkant och drar ut dörrsidan lite samt lyfter loss den. Veven har ett täcklock som knäpps loss med liten mejsel. I hålet som nu syns sitter en torx eller stjärnskruv beroende på årsm Låspluppen gängas loss om du ej har clås. Hoppas detta var fullt begripligt...


Grymt! Mycket bra förklarat! Önskar jag läste detta INNAN jag var där och rykte sönder alla clipsen

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka