S-line/stcc stötfångare audi A4 b6

Hej. Funderar på att byta stötfångare fram på min bil till en sline elr stcc vad den nu än vill kallas för :-) .. Vill inte byta hela stötfångaren utan bara nedre delen.. Min fråga är då om det är någon som vet om detta passar rakt på elr om ni vet vilka delar som måste bytas ut elr modifieras. ?



Svar på inlägget: S-line/stcc stötfångare audi A4 b6



Ingen som vet?


Här är en som moddat sin orginalfront till s-line. http://www.audi-sport.net/vb/a4-a4-cabr . lltek.html


Tack så mycket..


Har precis laborerat med det på min a4, har bara proline utrustning orginal och köpte bara undre stcc läppen och det passade inte nå bra enligt mig, kollade på länken ovanför och det ser bra ut på bild så där men inte i verkligheten när jag provmontera! jag köpte den övre stötfångar plasten med och montera


Okej för jag har oxå proline utrustning på min bara. Men nu vet jag ju då att de inte är direkt lönt att hålla på o klabba med stötfångaren som sitter på nu.. Vilka delar var det du köpte då? Du har kanske artikel nr på det.. Hade varit super såfall


Okej! ja jag det såg inge bra ut me "org" å stcc. Tyvärr så har jag ju inte det, men jag tog ju bara ett regnr från en a4 som det satt stcc från början på och kolla priser med det och det blev jag köpte allt och dyrt blev det med jag skulle ha köpt hofele front om jag visste av att den undre läppen passade inge bra.


Jag körde original över stötfångare på min A4 och slängde dit en STCC-läpp undertill. Tyckte det blev bra ihop. http://www.garaget.org/?car=28134 <- Där är kärran. Sen gick det nått år eller så sen skaffade brorsan en A4 även han. Blev samma operation även på den:http://www.garaget.org/?car=107619 <- Där är brorsans kärra.


Såg riktigt bra ut ju nikeman.. Men är det mycket jobb med det och vilka grejer behöver man köpa för när man åker till audi så har ju dem en hel uppsjö med delar.. Du har kanske bilder på hur man gör ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka