Söker Slutrör! Tips mottages! (Bmw e60)

Tja! Fått en offert på bygge av avgassystem på Bmw'n, exkl slutrör. Jag letar efter slutrör med diametern omkring 2x115x85mm inlopp 2,5" Ljuddämparen bak kommer att plockas bort, det kommer att vara dubbla utblås (Finns en photoshopad bild bland bilens bilder på hur de ska se ut) Men som sagt, slutrör är det jag letar efter, om någon har liggandes, tips på sidor som har ett stort utbud etc... Har googlat, och sökt lite på ebay. De största jag hittat är 2x63x90mm på sc styling, tycker de e lite för litet... Tips please! Mvh, Krist.



Svar på inlägget: Söker Slutrör! Tips mottages! (Bmw e60)



Ingen alls? :S


Bygg ett par egna, då får du dem precis som du vill ha dom! /A


Har inte kunskapen, verktygen eller utrymmet för att tillverka egna...


kolla scstyling.com där kommer du hitta vad du söker mvh joni_sa


Då tycker jag du ska gå in på första bästa smidesverkstad/mindre mekaniskverkstad, med en detaljerad ritning av vad du vill ha. De kan förmodligen även polera upp dom till den finnish du vill ha på dom efter tillverkningen. Dock kommer det väll kosta lite mer än ett par slutrör på biltema, men slutresultatet går ju inte att jämför på samma dag! /A





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka