Blästring av fälg (NORR OM STHLM)

Tänkte kolla om någon vet vart man kan blästra fälgar (NORR) om Sthlm. Gärna Täby, Vallentuna, Sollentuna, Åkersberga, Danderyd. Hur mycket är ett OK. pris för blästring av fälgar? Tack på förhand! Svullen



Svar på inlägget: Blästring av fälg (NORR OM STHLM)



Det var ju inte i norr utan här i länna hos mig som jag fick fyra stycken blästrade för en femhundring. Där har du väll ett bra riktpris iaf


Fan vad grymt! Mer info!! Vart ligger stället exakt osv Tack för svar mannen !


de e JÄTTE billigt.


Dom ligger i Länna industriområde, tror det var allblästring dom hette. Ska kolla nästa gång jag är på willys å handlar, det ligger precis brevid. Det var några år sen jag blästra ett knippe saab-fälgar, men dom där är väldigt trevliga att ha å göra med, låtit blästra lite bakvagnsdelar å annat där för småpengar. Återkommer !


sist jag pratade med dom så vill dom ha 500kr PER FÄLG.. dom ville även ha 1200 för att blästra en framvagnsbalk å 2länkarmar ( blev billigare att köpa nya länkarmar å fixa balken själv)


Jaha. Ja till saken hör väll att jag körde det utan kvitto och bara titta in å prata med nån av dem. 500 per fälg låter som intera-priser.


jag ville inte heller ha kvitto så..


Skumt. Du får smöra bättre kanske


skulle ALDRIG falla mig in att smöra.. slicka röv får andra syssla med..





Haha. Sparka röv ska man





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka