Bygga om till dubbla bakljus & bromsljus på 944

Hejsan nu vet jag inte om det finns redan tråd om detta utom Jockes Volvo 940 som har gjort en tråd om detta på hans hemsida men det finns 1 problem det är att dom inte längre säljer lamphållare från Clas Ohlson art.nr: 25-545 som man skulle behöva ha min fråga är finns det något annat man kan använda för koppla ihop dubbla bakljus & bromsljus på ett annat sätt? för jag är så grymt sugen på fixa till det hur har ni löst detta? kom med tips och råd allt hjälp är välkommen // aqulio



Svar på inlägget: Bygga om till dubbla bakljus & bromsljus på 944



Nu har jag gjort detta på min Mazda 6, men gissar att proceduren är likvärdig (reslutatet blev detta: http://www.garaget.org/video/122667). I min bil sitter det 7443-lampor (dubbeltrådiga lampor). Detta köpte jag:2x 7443-lampor (mekonomen) 2x 7443-kontakter (ebay: http://www.ebay.com/itm/7443-T20-Wedge- . mp;vxp=mtr) kontakten/adaptern kommer med 3 sladdar. Två varav plus/minus. Den tredje kopplas till bromsljuset. Du får prova dig fram vilken som är vilken. Jag skarvade plus/minus från nummerskyltsbelysningen och bromskabeln från spoilerkontakten. Ett annat alternativ till detta är att skarva plus/minus samt bromskabel från ett utav bakljusen.


okej! får se vad andra säger me


http://www.bilbroderna.se/a_biltillbeho . allare.htm Kolla in denna sida. Dom kan ju ha det du behöver.


hmm vet inte rikigt hur dom ser ut vet bara det var 25-545 nummer som lamphållare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka