Vilken färg?

Hejsan. En Volvo v60 2013 D3 136hk Momentum är på ingång med 5 tonade rutor. Det ända som ej kan bestämmas är vilken färg VIT eller RÖD. Vi ska köpa "skidplates" som ger XC looken också så tips på vilken ni hade valt hade uppskattats och skriv gärna fördelar och nackdelar tex tjära-stänk syns mer på vit än röd etc. Här kommer lite bilder på de olika färgerna. PS: Vad jag ser kan man ej göra Poll's vilket är lite synd RÖD VIT



Svar på inlägget: Vilken färg?



Vit.


Vill du att Xc-stuket skall synas är röd att föredra. Gällande tjära och stänk lär det nog synas bättre på en vit bil när den är blöt,men syns bättre på en röd bil när den är torr. Men jag hade nog ändå valt röd i detta fall.


okej två för vit och en för röd antar jag då. Och ja det porriga XC stuket blir det då R-Design tyvärr inte är något alternativ..


Röstar på vit, trots att jag kör en röd





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka