Vindavvisare till volvo 240

Hej jag funderar på att köpa vindavvisare till min 240-88 och skulle vilja ha tips på vilka man bör köpa. har kollat på Vparts och SCstyling nästan samma pris men är det någon som kan rekomendera någon av dom eller någon annan? skulle va intresant om nån kunde slänga upp bild om ni har på er egen bil:) både om ni e nöjda eller missnöjda. hittar bara till framdörrarna, finns den till bakdörrarna till 240? vet att de finns till andra bilar tack på förhand mvh Tony



Svar på inlägget: Vindavvisare till volvo 240



Vindavvisare bak finns att köpa i Amerikat, har bara sätt begagnat i Sverige. Jag har fram, dock tyckte jag dem tog i rutan när jag skulle veva upp rutan så jag moddade dem lite. Mina är sådana Vparts säljer..


Ser för jäkla bra ut:)


Ja det är snyggt med vindavvisare, dock skulle det suttit fint med bak också. Bara till att leta lite på Ebay!


hittar några olika nya från både GB och USA på ebay men det dom har inga bilder på hur dom ser ut monterade på en 240.. har sett sånna som monterat dom på utsidan dörren i alla fall på 940 o det är inte så snyggt.. funderar på om de kan vara så att den bakre skulle kunna gå att modifiera från en som passar 740 eller 940?


http://www.ebay.com/itm/Volvo-240-door- . 1496wt_952


Mins jag inte fel hadde Danne Engberg en upplaga som han sålde innan, möjligt han har någon bild på det. Kolla på S200K..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka