BEHÖVER HJÄLP! Ang. importköp av lyktor.

Hej! Har faktiskt redan lagt en beställning på ett par lyktor tills jag upptäckte att dem är från UK. Har detta någon betydelse om dom egentligen skall sitta på en högerstyrd bil?? let me know! / M



Svar på inlägget: BEHÖVER HJÄLP! Ang. importköp av lyktor.



om lyktorna är till en högerstyrd bil blir det jättefel här i sverige ja.


Det var ju för jäkla gött det..


spelar ju ingen roll om dom är till en höger eller en vänstrestyrd bil utan skillnaden är ju om dom är för höger eller vänstertrafik


hur fungerar det?


det är väll rätt självklart? ljusbilden är ju olika beroende på om man kör på höger sida som vi gör här i sverige eller om man kör på vänster sida om man gör i tex england, japan så har du köpt strålkastare som är för den engelska marknaden så blir ljusbilden fel om du ska använda dom här i sverige och dom går aldrig igenom besiktningen.


Ja just fan, för då bländar dom ju mötande.. men kaos. kommer ju aldrig kunna sälja dom på svenska marknaden heller. aja tackar för era svar!


Är det eftermarknadslysen brukar dom gå att ställa om...


får man fråga hur? det är svarta angel eyes


Vad säger besiktningsman om man inte skulle ha starkare ljus på någon sida utan samma på båda?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka