Tona rutor i Kalmar lr Växjö?

Tjena! Ska tona rutorna på min e36 coupe men vet inte var... Har läst på en tråd att Kalmar bilstereo (ca.3500) tonar rutor samt Kalmar bilutrusting (ca.4000) Är dom skickliga? Finns det andra i Kalmar lr Växjö som är billigare? Självklart så måste det bli bra!



Svar på inlägget: Tona rutor i Kalmar lr Växjö?



Jag tänkte lämna min 9-3 (sedan) till BVS i Växjö. Dem ville ha 4400kr för 5 rutor. Borde bli billigare för dig eftersom du har färre rutor. Varför det blir dem är för att jag känner dem väldigt väl så jag lär får betala bra mycket mindre än dem 4400 kronorna. Dessutom 5 års garanti på både montering och material.


hej! jag tonade mina rutor hos kalmar bilstereo, blev kanonbra, och de är trevliga. priset är inte heller farligt. och vad mer kan man begära? tycker du ska kontakta de


Ring till Solfilmsteknik i Nybro han är bäst tel: 0705410543





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka