Höga eller låga fronten? volvo 855 -94

ska beställa usa-blinkers nu, så då kom frågan upp. har jag den höga fronten eller låga? bilen är ifrån 1994 men den har en R-front. passar dom här http://www.scstyling.com/usa-blinkers-v . alsearch=1 ? har sökt och hittar inget här på forumet. har stått olika modeller på olika sidor jag har kollat på. på vissa har det stått årsmodeller som inte stämmer överenas med andra sidor.



Svar på inlägget: Höga eller låga fronten? volvo 855 -94



Är det inte så att alla turbo har den låga fronten EDit Volvo 850, 854, 855 94 Turbo (bilar med nya låga fronten). Volvo 850, 854, 855 95-97 (bilar med nya låga fronten).


Har du H4 eller dubbla H1 eller H7 på halv och helljuset. Är de den med H4 så är de höga fronten. Låga har dubbla lyktor bakom samma glas. Turbo modellen som kom 94 fick nya låga fronten som vart standard 95. Hoppas de klarna för dig


tackar!!! har dubbla h1 lampor. lite kenipigt de där! men jag tackar för snabba svar


Du behöver nya lamphållare till usa lyktorna men det visste du säkert redan


ja det visste jag redan. ska åka till volvo i morgon och beställa. det blir svårt att veta när företagen skriver så här! Styling blinkers USA utförande Volvo 850 USA Blinkers Volvo 850 95- Artikelnummer:342309 Styling blinkers i USA utförande till Volvo 850 95- den modellen med"låga" fronten





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka