Volvo S80 D5 -08 avgassystem

Tjena jag letar efter ett roligare sportsystem till min D5a nån som har något tips på snygg modell?



Svar på inlägget: Volvo S80 D5 -08 avgassystem



Kolla hur uppsalaavgasteknik.se gjorde mitt rostfria twinpipe för 8000 Ferrita skulle ha för samma jobb 12000 + kostnad för slutrör/ändrör


Ska kolla där men det finns inga billigare kit? någon som vet?


Satsa på något som ger dig 4 pipor ut där bak. Det är najs! Glöm inte ett par feta fälgar och en sänkning till sommaren också. En Heico sportläpp till bakluckan är stiligt med!


Försöker att få liv i den här tråden igen, Någon som har en aning var man kan få tag på ett avgas system kit, ev grill, kanske något annat roligt till min S80, kom med några tips om ni har, vet ja! Sugen på att göra något coolt med den, så den blir mer unik. Har kollat google hela morgonen och det ser inte ut som jag hittar någon slags styling alls,


Det som finns är ju Simons och Ferrita och de priser som är kan tyckas vara dyra, men det är oftast grejjer med väldigt hög kvalitét. Så det är bara att öppna upp lädret å pröjsa!


JO det känns så men ang Styling finns det inget ännu eller? Någon som vet?


Bilen är ju relativt ny så det finns nog inte så sketa mycket på marknaden än....





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka