Kvalités problem på hova blinkers?

Jag har haft mina hova blinkers i lite mer än ett år nu och dom är helt fulla med sprickor längst den bakre kanten av blinkersen. Är det någon som har haft samma problem? Tycker det är väldigt usel kvalité om dom blir så efter bara 1000 mil/1 år(alltid stått i garage)! Edit: Glömde säga att det gäller 940 framblinkers OBS! Denna tråd är ej för att klaga på hova eller så! Denna är enbart för att se om det är ett kvalités problem med deras blinkers som dom inte känner till så att dom kan upplysas om det! Jag är jätte nöjd med allt jag köpt på hova tidigare och den supporten jag har fått där.



Svar på inlägget: Kvalités problem på hova blinkers?



de är väll bara reklamera dom ?


Jag har sjävklart mailat hova, väntar fortfarande på svar från dom. Tänkte ifall det fanns andra med samma problem eller om jag bara fått ett dåligt exemplar. Det kan ju vara bra och veta ifall man ska försöka få pengarna tillbaka och köpa original eller om man ska satsa på att försöka få ett nytt par.


Om jag inte minns fel så är Hovas framblinkers till 740 (obs) från DJ Auto, lika som Biltema säljer. Och jämför man med Bosch-blinkers så ser man en oerhörd skillnad i limningar längs kanter. Man får helt enkelt vad man betalar för i detta fallet. Original kostar väl nästan dubbelt.


Då jag hadla min först vita blinker till min 740 så höll dom 1 år sen var dom helt sönder sprukna som bilden fick tejpa dom utvändigt för inte skulle ramla isär .,, de är ju dock 12-13 år sen jag köpte dom de var de först som kom ute med vit blinker till gammla 740 då... mvh p


Mina blinkers jag köpte till 740in har jag inte sett några sprickor i, den har stått ute och gått året runt, har inte kollat noga ska jag väll erkänna men får undersöka det när jag kommer hem


Sprickor & sprickor, jämför med en originalblinkers så ser du vad som seriösast ut. Just när det gäller 740-blinkers så är det ju delvis handhavande om blinkerserna spricker då man dragit åt muttrarna för hårt. Min 740 fick ju DJ Auto-blinkers från Hova 2004 tror jag, som var dåliga 2007 och byttes då av mig till DJ Auto från Biltema istället. Håller väl än, men har inte kollat så noga. Edit: Kan ju ha fel om fabrikatnamnet, men det är iaf lika som Biltema och Hova säljer.


Kan tillägga att Hova har skött det hela väldigt bra och kommer att skicka nya blinkers till mig!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka