Flush, Hellaflush, Hella Fail och Paddiflush?

Tänkte dra igång en liten tråd och höra vad andra tycker och tänker. Det är ju lite av en "innevåg" att fixa bra stance på sina bilar. Mycket som kretsar kring Japanska och Tyska bilar. Och till de två genrerna Hella Fail och Paddiflush. Kan det någon gång slå igenom eller är det bara rent ut sagt fult? Lite varför jag frågar är för att min bil idag går in under paddiflush, tills det att skärmarna breddas.



Svar på inlägget: Flush, Hellaflush, Hella Fail och Paddiflush?



Det kan du väl bara svara själv på om du tycker det är fult eller inte?


Visst är det så, men det är ju roligt att höra vad andra tänker. Självklart så bryr jag mig ju inte om någon anser att "din bil är ful", det är ju min bil och jag gör ju vad jag vill med den. Den var ful redan innan, så sak samma.


Jag tycker stance är otroligt snyggt och cleant men det är ju inom vissa ramar, tex den där hellafail är ju inte så snyggt tycker jag Lagomt är ju det bästa ordet haha


Det har redan slagit igenom. ..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka