BEHÖVER HJÄLP! Ang. importköp av lyktor.

I alla jag haft har funnits en "spak" inne i strålkastaren man ändrar med.



Svar på inlägget: BEHÖVER HJÄLP! Ang. importköp av lyktor.



Du ska ha strålkastare märkta LHD...


Vad innebär det? och om dom inte är märkta?


De som säljer lampor brukar ha skrivet om ljusbilden är LHD eller RHD. Står det inget så är det troligen den ljusbild som är laglig där de säljs.


LHD=Left Hand Drive RHD=Right Hand Drive men som jag skrev tidigare så spelar det ingen roll om bilen är höger eller vänsterstyrd utan det viktiga är på vilken sida av vägen man ska köra på. min impreza är högerstyrd (RHD) iom att det är en japan import men iom att vi som jag också skrev tidigare har högertrafik och då ska ha strålkastare för RHT (Right Hand Trafic) så fick dom byta strålkastare när den togs in i sverige för att ljusbilden ska bli rätt.


TS har beställt eftermarknadslysen, dom kan man ändra eftersom dom naturligtvis inte tillverkas specifikt till vilket land dom ska säljas i... Vad är problemet?


Men hur ser ljusbilden ut på eftermarknadslysen? existerar inte den starkare ljusbilden alls då?


Ja vore lättare med RHT/LHT istället. Men jag har fått en uppfattning om att de som säljer använda sig av LHD/RHD ändå av någon anledning. Men bilar som säljs i Sverige är LHD så man måste tänka så då istället.


ingenting jag någonsin sett eller hört innan.


Tro vad du vill, jag har haft eftermarknadslysen på mina 3 senaste bilar och alla dom har gått ändra mellan LHD till RHD.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka