Fälgval Audi s4-05

Tänkte köpa nya fälgar/däck till min s4. Skulle behöva lite köp/smakråd och hjälp. Vill ha 19" och så breda de går, kan någon ge tips vad som passar? Kom gärna med förslag på snygga fälgar Med vänlig hälsning, Johan.



Svar på inlägget: Fälgval Audi s4-05



menar du A4an du har eller? vad jag sett så är 235/30/19 ganska vanligt, jag kör med 225/40/18 nu och det är inga probs alls, är dock sugen på 19" jag med.. men till OT så tror ja du får ge oss lite ledtrådar vilket stuk du vill satsa på? personligen så tycker jag du har dom snyggaste till A4an på redan!


Nä jag har köpt en S4 idag och där sitter 18" 235/40 på nu. Men vet inte vilken bredd på fälgen jag ska ha samt ET? Jag vet inte riktigt där e så mkt att välja på :p rs4 fälgen är snygg skulle kunna tänka mig svarta såna kanske?


dom finns väl i "Gun metal grey" annars.. gör ju så att jag dregglar iaf!! vad jag kan se i listan så är det iaf ET45 som gäller, mina Borbet fälgar på Audin har ET40 har ja för mig..


Okej, tack för svar. Vilken bredd ska man ha då så den breddar gött?


jaa du, kolla runt lite på andra S4or vad dom kör runt med, kolla här på Gorg annars googla.. enda vettiga tips jag kan ge dig.. ska du ha brett så är väl risken att du kommer skrapa i ibland! men vad gör de när de är brett å snyggt! ska du ha breda fälgar med lite strech så löser väl de en del av problemet med att de kan ta i.. lycka till! å du, lägg upp bilder på nya pärlan då!


Jag hade 235/35-19 på mina audi jag hade o dem fälgarna var 8,5 tum breda o där var inga problem alls.. Skaffa fälgar som helst har ET 30 för då sitter dem ända ute till skärmen..


Okej, tack så mycket!! där kommer bilder imorn! Håll koll


pass upp bara.. vanliga A4an å S4an ska enligt listan ja bläddrar i inte alls samma ET.. just sayin...


Okej, vad är de för ET på S4an då enligt listan?





Det är väl klart att där inte är samma et på a4 och s4 .. dem har ju olika orginal fälgar.. men är där bredare skärmar på s4 ? Vad jag tror så är där inte det o då är det inga problem med att köra med fälgar som har et 30


ET45


Detta hjälper inte dig iofs.. Jag har en vanlig Passat med S6 18" och ET 45. Däcken är 245/40 och fälgen är 8" bred. Det blir inget tyskstuk över huvudtaget då samt att det får plats i hjulhusen utan problem.. Bilder finns på min sida vid intresse





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka