Hitta korrekt färg till Ford Fiesta!

Hejhej. Som titeln lyder så hittar jag inte vad för färg som gäller på min vita Ford Fiesta -94 MK3. Nån som vet? http://www.uniquecarsandparts.com.au/co . pe_A-L.htm Jag försökte kolla på denna sidan men de va ju som att leta efter en nål i en höstack



Svar på inlägget: Hitta korrekt färg till Ford Fiesta!



Ring ford ge dom regnr eller vad dom nu behöver så ska du se att du vet vilken färg som gäller. Färgkoden brukar stå vid insteget vid förardörren också.


om du bara ska bättre dellacka så tror jag att det bästa du kan göra är att gå in på en lackfirma å göra en optisk avläsning,, dem läser färgen å blandar så den blir exakt som den gammla


Ofta står färgkoden på första sidan i instruktionsboken. Annars kan den läsas av från plåten i dörren alternativt i motorrummet. Sedan kan du lämna färgkoden till tex mekonomen och be dem blanda den på sprayburk. Ska du ha färgstift så är det Ford du får kontakta.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka