Flocka instrumentpanel?

Förstått nu att flocka betyder typ att man gör något så de bli sådär som de blir när man flockar Min fråga är vad gör man? Hur gör man? Vem gör?



Svar på inlägget: Flocka instrumentpanel?



Jag känner en kille som gör det. Tar runt 1500:- för en instrument bräda.


Kan man ha olika färger på de ? eller kan man bara ha den där vanliga svart/gråa ?


Ok, inget man gör själv alltså? Men vad görs då? Vill veta!


krävs en del utrustning. Man använder lim och el för att få polyamid eller polyester att fästa på vad det nu är man vill flocka. Man kan välja längd och tjocklek på fibrerna samt färg.


Kanske dum fråga men kan någon förklara vad det är lite närmre, har nämligen aldrig hörttalats om det ens...


Nån som vet nått företag som gör de , dom kanske har nån hemsida ?


man sprutar lim på tex instrumentpanelen sen fiber över ytan. Rally bilar etc brukar ha flockade instrumentpaneler. Ytan reflekterar inget ljus som kan störa föraren tex tex http://www.backesljudbygg.se/ utför flockning Om man ska beskriva hur det ser ut så är det nästan som sammet.


har även för mig att www.pb-z.se pysslar lite med sånt vet att han har fixat till en blå evo IV iallafall.


Upp.





www.akfdesign.se gör detta


http://www.finess.se/index.html dom flockar


http://www.cdedesign.se Flockar till ett bra pris!


prata med evilaudio om det han gör det


Sant att man kan flocka allt som är hårt eller ja allt utom tyg som flexar går att flocka. Jag flockade en blomvas härromdagen hehe


Skulle vilja få min inredning flockad, men alla företag ligger så långt ifrån malmö.... Någon som vet ifall det finns någon i malmö trakterna som pysslar med sådant?? Mvh


Du får nog söka på google. Jag kan hämta saker runt sthlm,uppsala,västmanland o strängnäs om man själv inte kan komma o lämna ( se info på min hemsida www.cdedesign.se ) dock liiiite långt till malmö *s*


Flockning är spännande. Oftast ser det skit ut på bild, men det ser alltid bra ut i verkligheten. Edit: Finns det någon som har försökt att "fattigmansflocka" dvs spänna högtalartyg runt instrumentbrädan så vill jag se resultatet!


Sportvagnskonsult i Hässleholm kan kanske hjälpa dig, inte malmö men iaf lite närmare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka