Inredning till BMW E36 Coupé sökes

Någon som vet vart man kan få tag på inredning till BMW E36 Coupé?



Svar på inlägget: Inredning till BMW E36 Coupé sökes



Brukar ser på blocket rätt så mkt


Inte vad jag har sett


Såg de nu hmm, synd i vintras när man leta efter sommar fälgar så såg jag en massa Tänkte byta till svart läder, men ändra mig. Har Gul skin


Jag har med gul skinn. Men det är väldigt skadat. Baksätet är stenhårt och sprucket. SÅ försöka leta nytt. häldst gul men går även bra med svart.


Jo det är viktigt att vårda skinn


Köpte dock bilen sådan


Förstog det Jag köpte min av en gubbe, bara förar sätet som är lite skaft, bak sätet är som NY


Jag skulle behöva allt. Men defenetivt baksätet


Jag har i grått tyg.





Söker dock Svart/gul läder.


Hur pass djupa är sprickorna? är de så pass hårt att du kan bryta av delar från skinnet?! dum fråga egentligen då den förmodligen inte sått i gassande sol i californien i 20 år:) Men du kan ju prova rädda de, gå in på närmsta möbelaffär och köp pigment och en riktig läder/skinn vårds produkt, MIO brukar ha riktigt bra grejer:) Tror dock att du inte ska sitta i sätena på x antal timmar efter behandling:)


Asså det är typ utan räckhåll för räddning nu. Men kan nästan bryta av det. Riktigt jävla tort. Hela baksätet. Kan ta en bild och lägga in tills imorn kan du få se


Jag skulle vilja se :p





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka