Skillnaden mellan en S60R och en S60?

Hej! Suttit och gogglat på bilder på S60R, och då finns dom i två olika utföranden utseendemässigt verkar det som (?) När Volvo lansera den såg den ut på ett speciellt sätt och sedan dom flesta andra bilderna så ser den ut på ett annat sätt. Någon som vet ifall Volvo sålde till ett sport paket till S60R eller ifall det bara var lanserings modellen som såg ut så? För när jag tittar på den mer vanliga R-modellen så verkar det inte vara alltför stor skillnad på den och vanliga S60 förutom fronten (inkl lampor). Hade varit uppskattat ifall någon kunde göra detta lite klarare för mig



Svar på inlägget: Skillnaden mellan en S60R och en S60?



Ja har du S60 xenon strålkastare och lackerar "insatsen" då har du S60R strålkastare.


Jaha okej Ja då får jag se hur jag gör, har nämligen vanliga S60 lampor, så vet ju inte riktigt om slutresultatet blir som man vill..


Du har de vanliga 01-04 utan klarglas eller? Har för mig att jag sett nån här som gjort just som du hade tänkt dig.


Japp det stämmer mycket bra. Okej det hade varit intressant att få se hur det blir.


Tror det blir snyggt. De kommer ju se ut som R-strålkastarna bara att det kommer att vara räfflat glas för halvljus och blinkers.


Jo det tror jag med. Just nu tycker jag den ser ut som den har ledsna hundvalps ögon. Tror att r-style lampor livar upp den lite. Så jag får se hur jag gör!


Har du kollat in dessa? http://www.vparts.se/sv/artiklar/volvo/ . rta-2.html Men betydligt billigare att lackera insatserna först på de gamla och se hur det blir.


Jodå jag har betat igenom några styling sidor, men man får ju nästan hicka Såg att du hade facelift lamporna på din V70, det skulle jag med vilja ha men just för tillfället är det på tok för dyrt. Så lacka insatserna får nog bli första steget


Gjorde om min fråga lite, kändes onödigt att skapa en ny tråd.





Har ett par faceliftstålkastere liggande, med färdiga kablage så det bara är att koppla in och köra. Kolla min sida för bilder. Hör av dig om du är intresserad.


Skillnaden mellan en vanlig S60 o en R är betydligt mer än lamporna.....


Hör av mig!


Aha okej missuppfatta då, hm nä då är där nog inte så mkt mer nä


Är det någon här som vet om man kan montera S60R lamporna på en S60 2001? Om det behövs converterkablar som det behövs för facelift lamporna? Tack på förhand


kablage får du fixa själv


Fixa själv som i "bygga" eller som i "Finns att köpa"? Tack för svar!


Glöm inte att chassiet är annorlunda. Plus andra - justerbara - stötdämpare, och bland annat AWD. http://nordicr.com/konceptet.php


bygga egna adapters tyvärr





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka