Bildekaler!

Tjena! Har blivit sugen på att köpa nåt rejält dekalkit till min supra efter att ha sett en del riktigt fräna, exempelvis driftmonkeys:http://www.teamdriftmonkey.com/ och den här riktigt schyssta 200´an som är till salu http://www.blocket.se/jamtland/Nissan_2 . 14&w=3 Har kollat runt en hel del och sökt på allt man kan tänka sig på google och kollat igenom de flesta hemsidorna man får som träff på första sidorna, men jag har inte hittat nåt som liknar det där utan det som säljs är mest mindre varianter av olika tribaler och sånt istället. Antar att det finns nåt företag som sysslar med dom här lite seriösare dekalerna och jag skulle uppskatta om någon av er kunde dela med er om ni har nån vetskap om det. Ni får gärna länka bilder inom ämnet också! Slänger upp bilder på min bil efter dekalfixet och gör en uppdatering på tråden om jag nu hittar nåt ställe att beställa ifrån! MVH Daniel



Svar på inlägget: Bildekaler!



www.phatdesign.se fixar de mesta.


www.stylingbutiken.se har maskin till att göra sådana dekaler. Bara man har en bra bild på det man vill ha så kan man göra vad som helt.


Dekaltrim.nu!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka