Vilka sett finns det att bredda en bil på?

Som rubriken lyder Vilka sett kan man bredda sin bil på? För och nackdelar



Svar på inlägget: Vilka sett finns det att bredda en bil på?



Endast fantasin sätter gränsen... Beror ju liiiite på hur seriös man ska vara, hur mycket det ska breddas osv. Blazern får gummiremsor som skärmbreddare på besiktningen t.ex.


glasfiber plast eller plåt är väl det vanligaste...


du tar tag i skärmkanterna och ryker och sliter så får du skärmbreddat Plast är nog enklast. Spana in min Fiat så får du se.. Sen beror det ju på hur mkt du skall bredda osv. Du kan bredda med allt som går att forma helt enkelt.


Finns väl lika många sätt som det finns bilbyggare och vad som är "bäst" beror ju på vad man har för bil och vad man vill uppnå. På t.ex. en PV eller bubbla med friliggande skärmar är det ju "enkelt" att bara lägga i en remsa i skärmen men det är ju inte lika enkelt om man har en Volvo 740... Popnitade plastbreddare kan se stenhårt ut på en racebil men är förmodligen mindre lyckat på en Audi A8, och så vidare....


tror de va ett par norrmän som bredda en Escort MK2, såga isär den på mitten å la te 10cm tror ja, å svetsa ihop igen neg: MYCKET arbete


okej! tackar för allt! Dock verkar det inte bli breddning för min del Men nu vet jag till senare!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka