V70n ta bort torkaren bak

Hmmm hittar inte den på deras heller ja köpte i alla fall förra sommaren. .men vet att flera har köpt på autoexperten också



Svar på inlägget: V70n ta bort torkaren bak



http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-t . -st-31215/ Du bör också klistra fast något på insidan täckbrickan som passar precis i hålet i rutan. Annars är risken mycket stor att täckbrickan kanar och du får vattenläckage efter ett tag. Glöm inte heller att du måste plugga spolarslangen. Använd en skruv av lagom storlek och dra sedan åt ett buntband runt slangen. Viker du den dessutom så har du helgarderat dig från att spola insidan av bakluckan.


Jag vet att MECA också ska ha pluggar som passar perfekt.


Tackar tackar! Så alltså sätta typ en gummi ring eller liknande i hålet och sen täckblickan för att få det tätt?


Om du ger dig på detta... upp med bilder! Det finns säkert fler (jag) som är intresserade!


Bilder kommer så klart upp tar en sväng till biltema imorgon och ser vad jag får tag i så kanske kommer bilder imorn


Gött!


Du kan väl egentligen använda vad som helst. Flera lager silvertejp tex, eller något annat som bygger upp lite och som du kan skära/klippa till så att det passar precis i rutans hål. Det viktiga är att det håller täckbrickan centrerad i hålet och inte är tjockare än glasrutan. När du lossat torkaren och dess motor så ser du ju hur det ser ut och då klarna nog min förklaring lite mer.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka