Styling angående volvo v70!

Tjenare alla glada på garaget! Nu är de så att jag ganska nyss skaffat mig en volvo v70 års -98.. Och jag är intresserad av att styla den! Det ska även bli en sommarbil, så jag behöver eran hjälp. Ni får gärna tycka till och hjälpa mig lite gran! Jag har 17" dotz fäljar, heltonat, vinge dubbla utblås och lite sånt.. Men vad tycker ni jag ska köpa? pris osv spelar ingen roll! cash is king! :-D



Svar på inlägget: Styling angående volvo v70!



XC-grill är ju snyggt!


Jo, xc grillen är planerad!


Kanon! Sedan kan du ju hänga på R-front också för utseendets skull!


Är de inte bökigt med lackering osv? Skulle du kunna länka en fet v70 med R-front på, så jag kan få se hur de ser ut Är rätt ny på garaget, så behöver lite hjälp från början! ;-)


Nya lampor runt om kanske. Vindavvisare?


SafetyCar, tackar tackar. Länka bara vad som ska inhandlas Så ska jag fundera på det! Har även xenon 6000k till dimljusen, samt 2 led lampor till positionsljuset.. Har en fundering på sätta xenon i halv/helljus också.. ? Stor risk att åka dit av farbro blå? Och hur gör man på besiktningen?


Bil med xenon ska ha torkar arm eller spolarmunstycke + automatisk nivåreglering av strålkastare. En jag kände bytade bara till originallampa vid BP.


Tack! Meeera styling tack! 18/19"s R fäljar? Svart? vilken färg mm.. hjälp hjälp


Hade svarta fälgar och de såg bra ut. 18 tum skulle se bra ut. Vilken färg hade din bil?





Du ser ju min visningsbild, det är min bil. Kika där bestämm styling, så håller jag i börsen!


Okej, Alu fälgar passar bäst till den färgen eller krom. Stänkskydd bak, målade i bilens färg. Täcklock till torkararmarna fram. C70:ns lampor eller andra med klarglas. Kanske någon snygg dekal?


Jadu, kolla vilken V70R så ser du hur det ser ut Annars har jag en originalfront där hålen till torkarhålen redan är igensatta, dock behöver du lackera om den då den är vinröd


har xc grill till salu ifall nån är sugen 500:- !!


Xc-grill, klarglas från c70, sänkning 18 tums R-fälgar, r-front, ta bort railsen, dragkrok och torkararmarna till lyktorna och häng på lackade stänkskydd sen är du hemma Överstyla den inte med vindavvisare eller annat trams du hittar, stilrent är oftast finast enligt mig iaf. Kika min så kanske du får lite inspiration


Tack Lund-gren, din bil var riktigt fin Vars finner jag cklarglas från c70? samt vad menas med drakkrok till torkarmarna till lycktorna?


Han menar att du ska ta bort dragkroken, samt ta bort torkarna till framlyktorna. Klarglas till c70 finns på volvo, kostar 3000:- st, blinkers kostar 800:- st också från volvo, alltså totalt 7600:- för lyktor.


Stämmer bra det Micke181, dragkrok är inte så snyggt men däremot jävligt bra att ha. Ifall man inte har lust att casha klarglas på Volvo så är de bara hålla utkik på diverse forum, blocket eller skroten.


Artikelnummer hos volvo för klarglas:9467888 9467889 9467896 9467897


Tycker klarglas var lite för dyrt.. menar 6k för nya lysen typ, ska hålla lite koll med kontakter + blocket etc. Men tackar som fan för hjälpen!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka