Bra lim/tejp ??

Hej, jag har använt pl400 till att limma lite delar till bilen, och det sitter när det väl sitter men det är svårt att applicera osv, ska sätta dit vindavisare och jag har fått tips om en tejp på biltema ( dubbelhäftande med grönt skyddsplast ) men inte satt den som jag hoppats på.... Så är det någon som har ett bra tips på en tejp som man kan använda på vinsdavisare som VERKLIGEN sitter, håller på att bli tokig på att göra om samma saker hela tiden. Mvh Jonas:)



Svar på inlägget: Bra lim/tejp ??



Kan tipsa om 3Ms dubbelhäftande tejp, vet ingenting om Biltemas men 3M brukar alltid vara bra grejor Använder uteslutande 3Ms tejp när jag fäster saker på bilen!


Kan man köpa sån på makonomen eller vart finns det att får tag i? Mvh Jonas


hade samma problem, listena på min volvo 240 lossnade, och köpte sån dubbelhäftande tejp på biltema (den gröna) och listen ramlade av i stort sett innan ja satt dit listen,då köpte ja sån tejp på volvo, och de går knappt få av listen igen utan att ha sönder den, så den tejpen kan ja rekomendera:)


Jag har satt dit mina vindavvisare med biltemas gröna dubbelhäftande, Fungerar utmärkt och har suttit fast i 240 km/h och i 2 år. Se till att åtorna du ska tejpa på är rena samt rugga upp insidan på vindavvisaren lite med sandpapper så är det inga problem. M3 är väll den bästa tejpen annars som sagt, finns på mekonomen tror jag.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka