Dotz fälgar kantstötta, pris att laga?

Hej, klantade mig idag och kantstötte högerfram fälgen. Det är Dotz 18tum fälgar som ser ut såhär http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1547560 Dom på bilden(det är min bil) här är bilder på skadan: http://i.imgur.com/PbIfS.jpg http://i.imgur.com/yt6PO.jpg http://i.imgur.com/8loOl.jpg http://i.imgur.com/RH9H1.jpg http://i.imgur.com/QIly3.jpg det är så ungefär runt halva fälgen lite mindre. Vad kan det kosta att fixa detta ? Mvh.



Svar på inlägget: Dotz fälgar kantstötta, pris att laga?



Svårt att säga.. Måste dom vara kromade?


Köp ny fälg! Svarva ner ca 500-1000;- Lackering ca 500-1000;- Chromefärg är lite grovare än riktigt chrome så du kommer säkert få nyans skillnad!


Vill ha kromat ja eftersom de resterande 3 fälgarna är det


Är väldigt kass på sånt här, vad är det du föreslår ? att köpa en sprillans ny fälg ? vad kostar en sån ny? du som kanske har koll på de.


Köp ny fälg. Eftersom dom e kromade kommer lagning alldrig å löna sig. Annars får du nog leva med skadan.


Nån aning om vad det kostar en sån ny fälg?


2795kr st enligt en prislista jag hittade


Har väll utgått ur sortimentet för ett gäng år sen.. Heter Dotz Nardo e nog bara å leta beggat eller ringa OCL Brorsson å fråga om dom har nått gammalt liggandes.


kan tipsa: www.hjulbulten.se Edit: såg dock att du bor i Uppsala vilket kan bli jobbigt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka