Hjälp med usa blinkers på volvo 940 !

hejhej har skaffat mej ett par usa blinkers utav en kompis för ett par hundra lappar nu till de stora problemet 1. alla fästen måste ju kapas bort på blinkersen ( gjort ) 2. ta bort fästen o dylikt på lycktorna ( gjort ) 3. den ja köpte dom av hade limmat fast sina ( satt skit snyggt ) MEN ! hur ska ja kunna skruva bort lycktan då de sitter ju 2st skruv bakom blinkersen rakt in i skärmen tips o förslag ? Mvh Tobbe



Svar på inlägget: Hjälp med usa blinkers på volvo 940 !



faaaantasi pöjk jävel


En bild på det hela hade ju inte skadat..


En skruv med bricka typ takplåtskruv som man skruvar ner i blinkersen uppifrån mellan skärmen och plasten till stålkastaren som går ut mot skärmen, sen en kabel eller snöre som man drar mellan baksidan på blinkersen perfekt om den flärpen är kvar bara borra hål där och använda som knytpunkt och tex röret till spolarvätskrburken.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka