Smakråd: bakbumper till Golf 4 V6 4motion

Hello! Vill ha så mycket åsikter och synpunkter som möjligt, gärna motiverade. Har tre alternativ till rear bumper, kappa, förkläde, vad man nu vill kalla det, till min Golf IV V6 4motion. Alt 1, "bumper", man byter hela bakdelen:Rear bumper R-Style V6 3 711 kr inkl frakt från srs-tec.de Alt 2, "kappa", delen längst ner byts och lackas så den blir samma färg som övriga bilen:Rear Valance Jubi-Style V 2 759 kr inkl frakt från srs-tec.de Alt 3, "förkläde", endast delen längst ner, lackas i samma färg som bilen:Rear apron VW Golf 4 1 985 kr inkl frakt från racelook.se Ris, ros, sågningar, hyllningar, tips, råd och bilder välkomna!



Svar på inlägget: Smakråd: bakbumper till Golf 4 V6 4motion



Ettan ser bra ut, men jag gillar listerna som sitter på originalbakspoilern så jag säger nog tvåan till din bil Blir nog både smidigt monterat och snyggt !


Den första får ju bilen att se mycket modernare ut. Jag röstar på den! Plus att du får bort skarven som blir om du tar någon av dom andra.


1!


Framtidsplaner -Byta spiralfjädrar fram *KLART* -Ny extraljusramp *KLART* -Nya torkarblad *KLART* -Ny 2-DIN stereo, Bluetooth, USB osv. Installation av BRL *KLART* -Trim kit i aluminium, byta ut allt "trä" i inredningen *KLART* -Ny växelspaksknopp, Gaslock INDY-CATOR *KLART* -Nya dörrhandtag på insidan, alla dörrar *KLART* -Ögonlock Aggro/"Böserblick" *KLART* Kommande:-Högflödesfilter *BESTÄLLT* -Nya centrumkåpor till fälgarna, OEM *BESTÄLLT* -Nya trösklar i aluminium/titan *BESTÄLLT* -Nya glas till båda sidoblinkers *BESTÄLLT* -R32 front bumper *BESTÄLLT* -Bakkappa Jubi-Style V6 *BESTÄLLT* -R32-pedaler *BESTÄLLT* Eventuellt (om ekonomin tillåter så småningom):-Hella Celis Angel Eyes upgrade -OZ Superturismo 19"-fälgar+däck Verkar som det vart nummer 2?


Haha, bra detaktivarbete AntrE :-) Yes det stämmer, beställde nummer 2 i helgen Jubi-kappa för V6. Ettan är schysst, men dyrast. Sen har jag sagt att jag vill hålla det hela cleant och i samma färg som lacken. Med den första/största bumpern får man ju det svarta baktill, och det är ju det svarta jag vill få bort egentligen, så tvåan blir nog bra. Mellanprisklass och clean look, plus att srs-tec verkar seriösa och bra att handla av. Som synes beställdes även en R32-front i helgen så det blir väl en del lackning+montering när grejerna dyker upp. Hoppas på ett bra slutresultat!


kanske skulle starta en karriär.. För övrigt så skulle jag röstat på nummer 2, just för org lister och skarven som sitter original vilket jag tycker blir snyggast


God smak, god smak


Den första var väl cleanast


Den första är helt klart clean, men jag är inte jätteförtjust i det svarta längst ner. Med den jag har beställt blir det ju cleant på så sätt att det bara blir silver, även om det är fler detaljer kvar. De hade iaf skickat den från Tyskland idag, ska bli spännande att testa! Har läst att srs-tec gör bra grejer, bra passform på sakerna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka