Söker någon som kan fixa plåtjobb+lacka om min bil

Vad är det för fel på dom du fått pris ifrån då? Lät ju billigt för allt det?



Svar på inlägget: Söker någon som kan fixa plåtjobb+lacka om min bil



Det är endast lack, OM någon demonterar inför lack. Men det jag behöver hjälp med är alltså: bakskärmbyte/hämta 2x nya dörrar i Malmö isåfall men ingen som har varken tid/kan hjälpa mig att byta bakskärmar med plåtså det blir bra... Därför jag undrar Helst vill man ha gjort all på samma ort om möjligt.. och demontera+montera bilen vill inte vissa företag göra i det priset 15k... men plåtslagare kan göra demonteringen men de har sällan tid... så vet inte hur och var jag skall lacka bilen..


Byta bakskärmar är ju ingen bagatell-grej klart, och att demontera och återmontera plus lacka för 15 blir man inte fet på, så det förstår jag att dom inte gör. Vill man ha totalfix nånstans så kostar det mer. Vill man spara pengar får man göra själv eller åka runt till "lowest bidders" lite här o var.


Kanske inte varit tydlig. Men genom kontakter kan jag få lack för 15k (ej motorrum) vilket jag tycker är överkomligt och då blir det bra med. Men plåtjobbet att byta bakskärmar - och demontera+montering inför/efter lack = några tusenlappar som sagt. Men svårt hitta någon som är duktig på att byta 2x bakskärmar (Klokkerholm, ekonomiplåt). Nejdå inte lacka+plåtjobb för 15k. 15k = för endast lack om bilen är demonterad på de delar som behövs. Några tusenlappar = för plåtjobb+demontera+montera inför/efter lack menar jag var lite otydlig kanske.


kag tror nok jag kan hjälpa dig med lack o plåt jobb andreas jag ska höra med en kille! det ända isf e demontering o montering efter plåt o lack arbetet!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka