Tona rutorna i sthlms området?

Tips på bra solfilms montör i Sthlms området mottages vill tona rutorna på lambon så gärna en duktig sådan.



Svar på inlägget: Tona rutorna i sthlms området?



solfilmsspecialisten


Någon aning om vart dom håller till? Mvh


www.solfilmsspecialisten.se i bromma


tack.


Gjorde Saaben i somras hos Västberga bilglas, riktigt nöjd.


Solfilmscenter eller Huddinge solfilm!


solfilmsspecialisten erbjuder även 7 år garanti på sina solfilm


Lånar din tråd Evolutions.. Har nån koll på vilken typ av toning som är godkänd att ha på framrutorna, vilken insyns% ? Funderar på att skicka in den för att tona framrutorna. Känns lite onödigt ifall man blir tvungen att slita bort dom på bes eller ifall polisen tycker de ser fel ut.


30% får du tona på framrutorna vad jag vet ...





De lättaste är egentligen att skaffa 2st andra framrutor som man kan byta strax innan bes. För på originalrutor så ligger det oftast redan en tunn toning på, och den får man inte lägga över något sikt på alls.


Om du frågar bilprovningen får du inte alls ha någon solfilm på framrutorna, men om själva glaset är tonat så kan 30% stämma, men som sagt man får inte ha solfilm på framrutorna enligt sbp.


mycket man inte får ha hehe


Haha ja jag har inga framrutor liggandes iallafall :p så vad kom vi fram till? Lägger dom på 30% toning på framrutorna mina, klarar jag mig då? De kostar ju nåra tusenlappar så jag vill inte rycka bort dom om man säger så


ingen solfilm är tillåten på framrutorna, däremot så kan man beställa rutor som är mörka dvs från fabrik, dessa kan dom inte neka om dom inte är för mörka.


http://www.bilglasdesign.se/ i Kungenskurva kan jag rekommendera! Trevligt bemötande och shyssta priser! 4 års garanti, fri lånebil mm. /P


Okeej! Jag har mörkt glas på de bakre rutorna, alltså från fabrik. Skulle va grymt om ja fick dit toning fram också. Men som sagt vill inte slita bort de ifall dom gnäller på bes.


Du får inte ha någonfilm alls om de inte som sagt är rutor som e mörka från fabrik och så e de förmodligen bara import bilar du får de godkändt med..men köp bes rutor å solfilma befintliga rutor å bytt varje är.men risken för böter å dylikt finns ju alltid


Isf är de nog inte värt det. Byta rutor till å från är inget man skulle vilja göra. De får bli en tattartoning som man får slita bort hur mkt man vill ist.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka