Plasti dip/spray beställa från Usa?

Tänkte kolla om någon vet av en bra sida där du kan beställa plasti dip/spray från Usa. Mekonomen har ju men 250 kr å i usa går dom på 45 kr . Ganska stor skillnad så är sugen på beställa där . Annars hittade jag en svensk sida. Mattsvart.se har dom bra saker så de är värt å köpa där? 99kr där bara .



Svar på inlägget: Plasti dip/spray beställa från Usa?



Jag har köpt oh testat det från mattsvart.se Kan väl inte säga att produkten är sämre men jag försökte använda det handtaget man klickar över och sprayar med som passar de "riktiga" Plasti Dip burkarna... resulterade i att mattsvarts sprayburk började läcka i ovankant. Men om man sprayar som vanligt funkar det hur bra som helst! Kolla dipit.se och dipyourcar.se också. Har för mig att det är struligt att skicka sprayburkarna från USA, har med tull och annat att göra iom att det är tryckbehållare.


Tack får bli från nån sida Av dom du sa då kanske


Ingetfel på sprayenfrån mattsvart heller, bara så du inte missförstod mig Jag försökte nämligen använda:http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1811103 http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1811102 och det höll inte den rullade övre kanten på burken för. Men om man sprayar och använder fingrarna så funkar det hur bra som helst.. och dom hade ju som sagt rätt bra priser!


aha


min bror har handlat på mattsvart och verkar fungera fin fint. förövrigt så har dom gått in och sponsrat tantens bil..så inom kort ska den in och dippas Neonrosa..lär nog synas iallfall ;-)


låter ju bra. Hehe jodu den lär ju synas haha


Waxdog.se har också stort utbud!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka