Sportigare ljud - Ford Fiesta -10 (82 hk)

Har planer på att köpa mig en Ford Fiesta 1,25 från 2010 årsm. som har 82 hk under huven. Vidare har jag tänkt styla till den en aning, men vill även få den att låta lite vassare. Jag vet.. motorn har 82 hk, men det måste väl ändå gå att få den att låta lite gött iaf? Jag var nyligen och tittade på en Ford Fiesta, och passade då på att kika lite under bilen... Där kunde jag se att det satt en stor ljuddämpare längst bak, och en mindre ljuddämpare i mitten. Tänkte i så fall ta bort ljuddämparen längst bak och byta ut den mot ett rakt rör, med något snyggt ändrör till detta. Alternativt sätta på en sportljuddämpare där bak istället... Vad tror Ni motorexperter om detta? Låter det som en plan, eller skulle Ni göra på något annat vis? Kanske finns det t.o.m. någon här som redan har provat detta på Fiestan, eller en liknande bil?



Svar på inlägget: Sportigare ljud - Ford Fiesta -10 (82 hk)



Ignorera föregående inlägg då det är inte är sanningsenligt på nåt sätt. Du kommer få ett sportigare ljud och en piggare bil om du tex byter till ett sportluftfilter och ett anpassat sportavgas, räkna inte med nån massiv skillnad men nog för att märka det..orginalavgas på "vanliga" bilar är inte optimerat för effekt. Det blir inga felkoder om du byter avgas och filter sålänge du har en katalysator kvar. men sen tycker jag att det absolut inte finns nån mening att göra nåt dylikt på en Fiesta 1.25 men det jag är det.


nu ska ni inte hacka på han.bara för han inte kör 740





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka