Montera spolarmunstycke lock - Volvo S40

Hejsan! Jag har nu fått hem ett par lock som jag tänkt sätta på min bil istället för att ha torkararmarna vid strålkastarna. Nu är det däremot så att jag är osäker hur jag ska få bort en liten torkar axel som sitter ivägen. Visar ett foto hur det ser ut just nu och även på locket som jag ska sätta dit. Där sitter torkaraxeln som jag förmodar som ska bort så jag kan placera fast locken med en klämma in i hålet som finns bakom axeln. Någon som vet hur jag ska få bort denna axel? Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Montera spolarmunstycke lock - Volvo S40



Det brukar vara så att man kan behålla axeln på plats när man köper lock och täckpluggar. Men annars är det bara att riva undan en hel del grejer som sitter ivägen för att få bort hela torkarmotorn.


stämmer precis, spolarmunstycke lock är nog de rätta ordet, rubriken är lite vilseledande


Okej tack för svaren Ska försöka montera dit dom ändå och se om det går bra. Får annars kika vidare på hur jag ska riva bort hela torkarmotorn


De lätaste är nog som sagt att montera bort hela motorn, lyft undan framlycktorna så ska du nog komma åt. var fick du tag i dessa täcklock? skulle vilja göra det samma med min.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka