Bodykit volvo R??

Hej har sett många R modeller där man hävdar att man använder "volvos orginal sportkjolar", men när jag var inne på volvo idag och fråga efter dessa så finns det inga för R modellerna?? Va kallas då dessa med riktigt namn för exempelvis google sökningar?



Svar på inlägget: Bodykit volvo R??



Har du nåt exempel på där någon hävdar att de använt "Volvos originalsportkjolar"?


Volvo hade ju helt kitt till s60 som hette s60 SPORT om ja inte minns fel!? Detta var komplett med frontspoiler, sidokjolar och en annan bakspoiler. Varför skulle inte dom sidorna passa på en R


De som passar på T5or, har sett något väldigt snarlikt på flera S60R. Varför det passar har jag inte minsta aning om, jag bara upprepar vad göbben på Volvo sa


http://www.blocket.se/goteborg/Volvo_S6 . 20&w=3 Där bla hävdar han att det är volvo orginal, också något sådant jag är ute efter


Sidor och bak är likadana för S60 och S60R, däremot så skiljer sig frontläppen. På vanlig S60 är det en "hel" läpp framtill medan R:n har två Cornersplitters. Jag tycker att Volvo borde sälja Cornersplitters så kolla med dom om det. Annars finns det säkert eftermarknads prylar i typ glasfiber med samma utseende.


Precis som isak90 säger så har S60R två cornersplitters fram istället och dom finns som original tillbehör hos Volvo. Det konstiga är att när man kollar på Volvos tillbehörsweb så finns det komplett bodykit till S60R men inget art. nr. på det och det finns det på dom andra modellerna. Så man kanske måste köpa allt löst till S60R.


finns skiss i den här rtåden http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=254447


Ja Cornersplitters tänkte jag köpa till min med, men det trodde då inte att volvo har egna orginal. Därför frågade jag volvo gubben om endast sido/bakkjol verkligen inte passar på min, och han visade till och med på webben och det stod tydligt "passar ej S60R" och någon mer modell. -har du inga andra specifikt för R modellen? -nej tyvärr. Nåväl, om inte annat får jag i värsta fall göra små justeringar på T5 kitet.


Kollade detta med Volvos kundcenter nyss, och S60 R kittet + cornersplitters finns inte längre att köpa hos volvo =/





Det var som fan att dom har slutat sälja det. Då kan man ju köpa bak+sidor på volvo för det är ju samma och cornersplittersena finns att köpa hos Sambilmode eller så letar man glasfiberkopior.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka