Centrumvända plåtisar på volvo V70 -01

Tjenare undrar om någon har testat centrumvända på volvo v70? hur mycket bräddar det om man gämför med volvo 740 fälgar? Har idag 7x15 et20 på bilen... någon som vet om de skulle funka?



Svar på inlägget: Centrumvända plåtisar på volvo V70 -01



Här med volvo 740 7x15 et20


Det beror väl på vad det är för fälgar, 850/x70 eller 2/7/940? Jag har centrumvända 850-plåtisar och dom hamnar vid skärmkanten på 940 och 240, och på v70 bör dom ju komma 22mm (Om jag inte har fel) längre ut.


okay... det handla ju om 850/v70 fälgar... jag vet inte riktigt hur man räknar ut dedär så kan inte svara på om det e rätt eller fel =/ du kan inte prova en fälg på din xc70 å lägga upp en bild?


Skit, hade du sagt till igår så..! Bytte hjullager idag så då hade jag kunnat prova.. Men ska förmodligen snart byta skivor bak, kan provmontera en fälg då om det fortfarande är intressant!


hehe aa de e de... vill ha plåtisar på min v70 men vill ha ett lite bredare stuk en orginal... 740ins fälgar e typ en cm utanför kanten =P men 740 plåt går inte då svetsfogen i fälgen tar i oket fram =/


Så, har fixat bilder nu.. Blev ganska dåliga men man ser väl kanske litegrann, osäker om det skulle funka, möjligtvis om man stretchar däcken lite!


skulle nog kanske kunna fungera tack för bilderna och hjälpen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka