Vad tror ni om Audi - Evo 8?

Tja, undrar lite vad ni tror om att styla om en A6a 01 eller en A8a 00 till att ha Evo 8 body? tror ni att det skulle se bra ut? och om vi har några bra photoshopare där ute, skulle ni kunna göra upp en modell på hur det skulle se ut, inklusive Evo 8 vingen, skulle vara snällt, ha det gött alla och tack i förhand.



Svar på inlägget: Vad tror ni om Audi - Evo 8?



Vad jag tror, Kommer att bli riktigt, riktigt fult. . En Audi har lite mer runda former, så ett Evo 8 packet med sina "kantiga" former skulle bli förj*vligt... Om du vill ha en bil som ser ut som en Evo, Köp Evo Eller eventuellt en Lancer. Eller så bygger du på Audin istället, kan bli så mycket snyggare på många sätt, men tex fälgar,toning,sänkning,lyktor osv osv..


jo, men ville vara lite mer orginell, lite annorlunda, sticka ut från mängden, göra något som inte gjorts förr, därför jag tänkte det så


Joo, det förstår man. Men visst, Det viktigaste är att DU tycker att det är snyggt, men tror att 99% utav alla här på Garaget tycker som mig i detta fall hehe


mycket möjligt, därför jag skickade in det här inlägget för att se vad folk skulle kunna tycka


Känns ganska mycket "fast and furious" stuk på det. Dvs överdrivet och förmodligen inte så himla snyggt enligt mig. Sen förlorar man hela grejen med utseendet på evon om man bygger på en a6/a8, dvs en snabb rallybil. Du får en trött och tung bil med ett utseende som inte matchar alls. Men men, man bygger efter vad man själv vill och inte andra.


Ja, jag blir nog tvungen att ställa mig bakom Audi_powah här, tror inte heller det skulle bli snyggt. Menar, titta på A6ans äschle och en evo8...A6an måste ha ett av de rundaste äschlen som skapats (visserligen galet fult i min mening), så nej...lägg lite tid och energi på att leta runt efter snygga pryttlar. Och ja, vill du ha något unikt; tänk efter och leta lite till. Att slänga på en Evo8-vinge (eller look-a-like) känns i mitt personliga tycke inte så "unikt" (även om jag inte vet om jag sett det på en A6, men själva grejen)


Antingen kör du audi eller evo, inte mix. Men som alla betonar är det viktigast att du blir nöjd. Inte vad vi tycker


Jag tror att det hade sett förjävligt ut. Det finns en anledning till varför vissa saker inte gjorts förut Audi är ingen bil man ska styla med kjolpaket, vingar och annan plast utan dom ska hållas stilrena med snygga fälgar, lagom sänkning, toning och bra puts på bilen.


Evo stuk på en sleden audi? Hallåja... man slutar aldrig förvånas.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka