Finns det skinnsäten till VW Lupo?

Nu är det så att jag fått för mig att skaffa skinnsäten till min bil. Men mitt stora dilemma är, finns Lupon med skinnsäten bak? Om inte, någon som vet säten som kan passa utan allt för stor modifiering? Polon är ju nästan samma bil, finns den med skinn, och tror ni det passar? Och sen skulle jag gärna ta emot tips på skålade skinnsäten att ha i fram. Har bara hittat en uppsättning, och där såg skinnet ut att va ganska slappt monterat.



Svar på inlägget: Finns det skinnsäten till VW Lupo?



http://stylabilen.nu/sportstolar/juster . ook-svart/ - Detta är framstolarna jag tittat på, finns det bättre alternativ?


Det FINNS men e ovanligt som fasen! http://www.gumtree.com/p/cars-vans-moto . /106950044


Usch, vad fula dom va! Vill ju ha helsvarta! Då känns det som att jag kommer få sy om sätet jag har då! Om du inte vet om baksätet passar från Polon? Är ju nästan samma bil!


Ja just den där va "color concept". Finns säkert på tyska ebay om man vet vad man ska söka på


Får söka lite då!


Acron har skinn i sin Lupo: http://www.garaget.org/?car=263045&image=2491121


En 2-dörrars* 6N2-Polo "borde" ju ha lika stolar som Lupo * menar alltså 3-dörrars


Nu är jag heeeeeeelt lost när det gäller bilmodellers nummer och sådant. Kan du länka exempel? Mest så jag vet vad jag ska leta efter?


Polo 2000-2002-någoting fick lika inredning som Lupo hade från start (instrumentbräda m.m), vid ett facelift. 95-99 hade internkod Polo 6N (inte lika som kombivarianten) och 2000-2001/motsvarande 6N2. 6N2: 6N:





6N2 ser verkligen nästan exakt likadan ut! Så får kolla upp det. Tack för tipset!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka